Welkom

  • 14 dagen retourrecht
  • Advies of monteur op locatie?
  • Gratis verzending bij een bestelling boven de 100,-

Verzending & retour van producten

Levertijd
Nederland: 3 - 7 dagen
Belgie: 4 - 7 dagen

Verzends en handelings kosten Nederland

 
- € 13,00 (Via post NL / DHL)


Belgie
 

Boven de €500,00 zijn de verzend kosten voor nederland gratis.

Op sommige producten is de levertijd langer, uiteraard laten wij u dat op tijd weten.

 


Levertijd & verzendingen

Alle producten die worden aangeboden op Qvis-security.nl worden met uiterste zorg thuis bezorgd. De meeste producten worden direct bij ons uit voorraad verzonden, zodat iedereen verzekerd is van een snelle levering. Daarom kunnen wij op de meeste producten garanderen dat u bestelling binnen 24 uur word thuisbezorgd. Mits de bestelling voor 15:00 uur is gedaan.

Op sommige producten is de levertijd langer, uiteraard laten wij u dat op tijd weten.

Om de bestellingen optimaal te beschermen tijdens het vervoer, werken wij samen met een trouwe post pakket service partner, namelijk Post NL of DHL. Nadat er is besteld en betaald, wordt het order per email bevestigd. Wij ontvangen dan direct de bestelling en zetten deze klaar voor verzending door Post NL of DHL. Zij zorgen er dan voor dat wordt thuisbezorgd. Het proces van bestelling tot bezorging neemt altijd minimaal 1 werkdag en maximaal 2 werkdagen in beslag (voor Nederland). De kosten voor het versturen van bestellingen zijn hierboven terug te vinden.


Wordt uw bestelling niet binnen onze aangestelde periode geleverd?

Op het moment dat u een bevestigingsemail ontvangt dat de bestelling is verzonden en wordt niet bezorgd binnen 2 werkdagen, neem dan contact op met ons. Wij zullen vervolgens contact opnemen met Post NL of DHL om na te vragen hoe en waar de bestelling precies is. Zo hoeft u zo min mogelijk zorgen te maken. Mag het zo zijn dat er toch iets mis is met de bestelling, dan zullen wij daar oplossing voor vinden.

Ondanks grote zorg voor uw pakket(ten) kan het voorkomen dat (een deel van) een bestelling gedurende het bezorgproces beschadigd. Indien dit het geval is dient er direct contact opgenomen te worden met onze klantenservice. Wij zoeken dan naar een oplossing die voordelig is voor beide partijen. U kunt contact met ons opnemen per email op info@qvis-security.nl. Uw mail wordt dezelfde dag nog behandeld.